2018. február 23. péntek
Boldog névnapot Alfréd!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 
Az MSZKIK nyilatkozata

Az MSZKIK nyilatkozata

Méltatlan helyzetben a magyar élelmiszerek Szerbia piacain

Korsós Tamás Szabadkán az új főkonzul

Korsós Tamás Szabadkán az új főkonzul

2010. február 1-ével Szabadkán újonnan kinevezett Főkonzul kezdte meg tevékenységét, Korsós Tamás, akivel tárgyaltunk a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara és a Főkonzulátus várható együttműködéséről.

Aktuális gazdasági folyamatok Szerbiában

Aktuális gazdasági folyamatok Szerbiában

Az elmúlt 2009-es év a demokratikus változások, vagyis a 2000-es év óta gazdasági értelemben a legnehezebb év volt Szerbia számára. Ahogy Európa többi országára és a még nagyobb gazdasági egységekre, úgy Szerbia gazdaságára is negatív hatással volt a gazdasági világválság.

Tájékoztató a MSZKIK 2009. november 13-én Szabadkán megtartott szakmai megbeszéléséről

A Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara újra rendezvényt tartott Szabadkán, azzal a céllal, hogy az itt működő, sikeres vállalkozások bemutatásával a is ösztönzőleg hasson a befektetési kedvre.

Összefoglaló az MSZKIK 2009. december 9-i szegedi szakmai konferenciájáról

Piackutatás- a magyar termékek fogyasztói megítélése Szerbiában

A magyarországi élelmiszeripari termékek ismertségére és elfogadottságára irányuló kutatások azt mutatják, hogy termékeink elfogadottsága és ismertsége Szerbiában jó. Ez olyan tény, amire építeni lehet és kell a Szerbiába irányuló export fejlesztési stratégiáját.

Szarajevói beszámoló

A Dél – kelet európai országok, az Európai unió és Ázsia fejlett államai (Szaud Arábia, Kuvait, Egyesület Emirátusok, Katar és Malézia, továbbá Oroszország) kormány - képviselőinek, valamint üzletembereinek negyedik nemzetközi tanácskozása.