2018. március 20. kedd
Boldog névnapot Klaudia!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Karrier

Kedves érdeklődő!

Ha néhány dolgot megnézett Honlapunkon, akkor láthatta, hogy melyek a Magyar - Szerb Kereskedelmi és Iparkamara főbb célkitűzései és küldetései a gazdaság szereplői felé, és eddigi tevékenységünket elemezve az is világossá válhat, hogy Kamaránk komolyan gondolja azt, hogy a magyar-szerb gazdasági kapcsolatok elsősorban a jó szakmai együttműködésektől és a gazdasági területen működő szakképzett és kratív szakemberektől függ.

A sikeres gazdasági teljesítésekhez, valamint az együttműködések megvalósításához naprakész ismeretekkel, jó gyakorlati képességekkel, az esetek döntő többségében magyar, szerb nyelvismerettel bíró munkavállalókra van szükség, amelyet a piaci viszonyoknak megfelelően a kereslet - kínálat egymásra találása tud biztosítani.

Kamaránk vállalkozott arra, hogy Honlapján keresztül a vajdasági - szerbiai kötődésű munkavállalók, valamint akár magyarországi, akár szerbiai bejegyzésű munkáltatók számára egy olyan kapcsolódás pontot biztosít, amely speciálisan a fentiekben részletezett célok humánerőforrás ellátását segítheti elő.

Kamaránk egyik tevékenysége az is, hogy az érdeklődő vállalkozások felé a nálunk regisztrált munkavállalók közül, azokat tudjuk ajánlani, akik az igényeknek legjobban megfelelnek. A folyamat ettől a ponttól kétirányúvá válik, természetesen visszajelzést várunk minkét féltől a várható végeredményről.

Mik a teendői az érdeklődő munkavállalóknak?

  • Készítsen friss szakmai önéletrajzot, abban szerepeljenek az elérhetőségi adatai
  • Küldje el levélben az info@mszkik.hu levelező címre mellékletként, természetesen, ha bármilyen kérdése felmerül, akkor szintén ezt a levelezőt használhatja
  • A levélbe rögzítse, hogy adatai milyen célból jutatta el hozzánk

Adatokat csak előzetes értesítést követően adunk át munkáltatói kérésre, mivel előfordulhat, hogy az illető már talált munkahelyet, vagy az a szakterület nem érdekli.

Adattárunk folyamatosan bővül, és azt kívánjuk elérni, hogy a munkaerőpiac szereplői (munkavállaló, munkáltató) adott esetekben – segítségünkkel, közreműködésünkkel - egymásra találjanak.

 

Üdvözöljük Önt és várjuk érdeklődését, jelentkezését:

Jójárt Miklós

Ügyvezető alelnök